Piesa noua: Guess Who feat. Grasu XXL si Horia Brenciu - Diamantele se sparg (Video)

Guess Who, Grasu XXL si Horia Brenciu au lansat in aceasta seara piesa "Diamantele se sparg", in premiera in garajul Europa FM.

Asa cum va anuntam si saptamana trecuta, Horia Brenciu a fost invitat astazi in garajul Europa FM la un concert  ca la inceputuri in cel mai muzical garaj din Romania. .

Cu aceasta ocazie a fost prezentata, in premiera, piesa "Diamantele se sparg", o colaborare inedita intre Guess Who, Grasu XXL si Horia Brenciu.

Melodia face parte de pe albumul "Tot mai sus" al lui Guess Who, care va fi lansat saptamana viitoare, pe 20 septembrie, impreuna cu Gazeta Sporturilor.

Imi place cum suna piesa si astept sa ascult si versiunea de studio. Pana atunci, sa ascultam o inregistrare facuta de piticu direct din garajul Europa FM.UPDATE: avem si o varianta care se aude mai bine :D  

Mai multe impresii de la concertul Horia Brenciu din garajul Europa FM o sa va oferim maine, cu tot cu poze. Pana atunci cititi interviul cu Guess Who de dupa concertul sau de la Tuborg Green Fest Peninsula.

Cum vi se pare piesa "Diamantele se sparg"? 


23 comentarii

  • Foarte tare!!! Mie imi place destul de mult asa la cateva ascultari.
    Vocea lui Horia Brenciu mi se pare ca se potriveste foarte bine pe piesa asta.

  • Piesa e " piesa " , dar cum ai zis si tu , asteptam varianta din studio !

  • piesa e bestiala, am ramas fara cuvinte.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL