Single relansat: Inna feat. Flo Rida - Club Rocker

 Inna a relansat single-ul "Club Rocker", de aceasta data piesa beneficiaza si de aportul cunoscutului rapper Flo Rida.

Cu siguranta stiti cu totii single-ul Innei, "Club Rocker". De aceasta data artista beneficiaza de ajutorul cunoscutului Flo Rida pentru o relansare a single-ului.

Piesa este al doilea single extras de pe albumul "I Am The Club Rocker" si a fost realizat de baietii de la Play & Win. Piesa beneficiaza de o promovare intensa in online, o multime de materiale au aparut deja in online, inclusiv poze de la filmarile videoclipului piesei.

In urma cu cateva momente a fost lansata o varianta "reworked" a single-ului, in colaborare cu Flo Rida, cunoscutul rapper din Florida :).

Ascultati mai jos "Club Rocker" feat. Flo Rida.

Cum vi se pare piesa? Suna mai bine decat prima varianta?

Artwork by Griffo, foto by Edward Aninaru.


25 comentarii

  • Suna la fel de bine ambele variante.

  • 22. Freaky^_- in 21.06.2011 /11:10

    nu trebuia sa se mai implice si Flo Rida ... nu mai are farmec melodia ...

  • da suna destul belea melodia,mi se pare ca are un alt ritm dupa ce a
    colaborat si Flo rida

  • ooo...bv ei...asa criticata cum e...e tare tipa a ajuns departe...bv ei...da nu avea nevoie de Flo Rida...cam tot ce scoate e hit...decii dont know

  • Piesa asta suna ca un mashup gresit.Vocile mie imi suna trase oricum in locuri diferite ale lumii, cu microfoane si master diferit. Sper sa mai umble la piesa, altfel sa se gandeasca bine data viitoare cand face mare tam tam cu lansare de single nou, il lanseaza si pe urma il schimba in felul asta... Noroc ca e frumoasa

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL