Skizzo Skillz - Tipa ta (premiera)

Skizzo Skillz stie ce vrea: "Tipa Ta"! Asculta noul single al rapperului cu 200.000 de fani in premiera pe Urban.ro!

"Tipa Ta" este primul single de pe urmatorul album Skizzo Skillz. Instrumental a fost produs de bunul sau colaborator Karie, 'versurili' ii apartin lui Skizzo.

Lansarea noului single coincide cu ziua in care rapperul a facut 200.000 de fani pe pagina lui de Facebook. Intre timp, il gasiti si pe Instagram unde face mai multe poze decat face un rapper, in general.

PLAY!

Cel mai recent megahit lansat de Skizzo a fost Biniditat si a strans peste 12 milioane de vizualizari pe YouTube, starnind un intreg fenomen iar acum toata lumea vrea sepcile "Biniditat" cu scobitoarea intre buzele rujate. Acestea poti fi gasite pe www.skizzoskillz.ro/magazin.

Nu uitati ca pe Skizzo Skillz il puteti asculta alaturi de KEO si trupa live in Garajul Europa FM unde vor prezenta noul Skeo Show. Intrarea este gratuita, mai multe detalii gasiti AICI! Primii 50 de fani care vor ajunge acolo vor primi un CD SKEO!

Skizzo are si un scurt mesaj promotional pentru voi: "pentru concerte la baluri sa-l sunati pe Florin Nedelcu, impresarul meu - 0721 929 622".

Ii dam un "biniditat"?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL