Smiley feat Jazzy Jo - My Present For You (piesa noua)

Smiley și Jazzy Jo ne oferă ultimul cadou din luna #maimusic: "My Present for You" incheie o luna plina-plina de piese noi din fabrica HaHaHa Production.  

„<<My Present For You>> este o piesă magică, pe care mi-a făcut o deosebită plăcere să o cânt alături de o voce și o scriitoare deosebită, Jazzy Jo!”, ne spune Smiley despre piesa care încheie campania #maimusic.

„My Present For You” face parte din coloana sonoră a filmului „Poveste de dragoste/Love is a story”, în regia Cristinei Iacob. Filmul va fi lansat în cinematografe în toamna acestui an, iar coloana sonoră este semnată de HaHaHa Production.

 PLAY!

Smiley feat. Jazzy Jo - My Present For You [Official track]

„#maimusic este cadoul nostru pentru cei care iubesc muzica fără bariere și fără prejudecăți, pentru oamenii care nu își imaginează viața fără coloană sonoră! Mulțumim celor care ne ascultă, ne apreciază, ne critică într-un mod constructiv si au curaj să dea subscribe! Multumesc echipei HaHaHa Production, cea mai inovatoare, curajoasă și muncitoare echipă cu care am plăcerea să lucrez zi de zi! A fost obositor, dar deosebit de frumos și educativ pentru noi ca echipa! Dacă v-a placut, cu siguranță, va mai urma!”, mărturisește Smiley.

Dintre piesele lansate in campanie #maimusic, care a fost preferata ta?

Taguri: jazzy jo, smiley

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL