Smiley si Alex Velea feat. Don Baxter - Cai verzi pe pereti (single nou)

 

Avem prima inregistrare HD a versiunii live a noului single Smiley, Alex Velea si Don Baxter! "Cai verzi pe pereti" a fost cel mai apreciat show de la Media Music Awards iar acum o ascultam in premiera mai jos!

Eram la soundcheck in Sibiu, ma indreptam spre Piata Mare de unde rasunau "La-La-La"-uri din vocea lui Smiley. Alaturi de el pe scena erau Alex Velea si Don Baxter, tovarasii si fratii lui de la HaHaHa Production. Dupa primul refren mi-am dat seama ca va fi un mare hit, e genul ala de melodie care-ti ramane in cap, e usor de fredonat si are o linie melodica prietenoasa.

Smiley a facut un super-show pe "Cai verzi pe pereti" cu trupa live si cu proiectii de lasere pe toti peretii din piata. A fost un lucru cool ca s-a gandit sa foloseasca toata piata din Sibiu si sa proiecteze smiley-uri, cai verzi pe pereti si LA-LA-LA-uri. Un entertainer face mai mult decat sa stea pe scena si sa cante o piesa si asta e unul din motivele pentru care l-am nominalizat pe Andrei sa urce pe scena Media Music Awards 2012!

PLAY!

Cei trei crai de la HaHaHa Production au mai avut un smash-hit impreuna prin "Am bani de dat", o piesa pe care au interpretat-o si la Media Music Awards - vezi AICI poze din cadrul evenimentului unde Smiley a castigat Best Pop pentru difuzarile nenumarate pe care le-a avut in ultimul an la radio. "Dead Man Walking" si a prins foarte bine vara asta in cluburi, la terase si la radio.

"Cai verzi pe pereti" este inceputul unor frumoase colaborari muzicala intre Smiley si Alex Velea.  Ce zici, intra pe repeat?


26 comentarii

  • varianta de studio pe cand?big grin

    ps: De ce tot imi apare sa ma abonez la voi daca sunt deja abonaat?ma dispera chestia asta

  • cea mai tare muzica si vara lui dor e lafel la la la la la la

  • o aberatie. trebuie sa ai un anumit tip de iq ca sa poti "suporta" asa ceva winking

  • Au inceput sa apara pe youtube si cover-uri la aceasta piesa destul de interesante. Mi-a atras atentia asta: Cai verzi pe pereti . Ma bucur ca si la piesele romanesti se fac astfel de variante.

  • 25. Avram Ionela in 04.12.2012 /18:51

    Este super melodia dar ma chinui sa o iau d pe net dupa telefon si nu pot si imi pare rau va pwp pe Alex si pe tn Smiley pwwwwp dulce

  • Cel mai bun in toate sensurile ramane Alex Velea, e idolul meu.Il iubesc

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL