Snoop Lion - No Guns Allowed feat Drake & Cori B (single nou)

Snoop Lion lanseaza primul sau single de pe albumul reggae, Reincarnated. No Guns Allowed este un featuring cu Drake, Cori B si fiica rapperului american,Shante Broadus.

Snoop vrea ca piesa sa transmita un mesaj de pace si speranta in lumina recentelor evenimente din lume. No Guns Allowed suna foarte bine, iar featuringul cu Drake adauga un alt vibe trackului reggae.

Ascultati mai jos. Primul album reggae al lui Snoop, Reincarnated, apare pe 26 aprilie si toata lumea e curioasa sa afle cum va suna. Trecerea la acest gen de muzica s-a produs dupa ce Snoop Dogg a facut o calatorie prin Jamaica, iar intreaga lui schimbare va fi prezentata intr-un documentar ce va aparea odata cu noul material. Pe acest album sunt incluse si colaborari cu Chris Brown, Akon, Rita Ora, .T.I si Busta Rhymes.

Totusi, Snoop inca nu a renunta complet la partea rap din muzica si putem sa ascultam pe diferite piese aparute recent. Zilele trecute l-am putut asculta pe piesa lui LL Cool J - We Came to Party, iar la inceputul anului a aparut alaturi de Young Jeezy pe trackul lui 50 Cent - Major Distribution. Daca vreti sa acultati ce ne pregateste Snoop Lion pentru rastafarianul din el, ascultati aici La, la, la si Here Comes the King


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL