Sonny Flame - All of Me (cover John Legend)

Sonny Flame ne ofera propria lui varianta pentru cel mai recent single semnat de John Legend. All of Me benficiaza de un cover reusit al artistului roman, care, la fel ca in original, e acompaniat doar de un pian.

“De pe albumul lui John Legend “Love In The Future”, piesa “All of Me” mi-a atras atentia si imi place foarte mult. Este o piesa in care ma regasesc si i-am dat o interpretare proprie, fiind acompaniat la pian de Robert Costin, prietenul si profesorul meu de canto.”, a spus Sonny Flame.

Artistul trece prin cea mai fericita perioada din viata sa, el devenind tatic pentru prima data la inceputul lunii februarie. Daca pe plan personal toate lucrurile merg foarte bine, pe plan profesional Sonny Flame pregateste un nou single pe care il va lansa peste cateva saptamani.

Ascultati-l mai departe.

Varianta originala o puteti asculta aici, piesa ii este dedicata sotiei lui John Legend, modelul Chrissy Teigen, cea care si apare in videoclipul oficial. Dupa participarea sa la premiile Grammy, John Legend s-a bucurat de un super succes al piesei, ale carei vanzari au crescut imediat. In plus, trackul a urcat pana pe locul 17 in Billboard Hot 100 si pana pe 5 in Hot R&B/Hip-Hop Songs. 

Cum vi se pare varianta cantata de Sonny Flame? 


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL