Soundland si Alexandra Ungureanu lanseaza o noua varianta a piesei Atat de usor cu The dAdA

In premiera pe Urban.ro, Alexandra Ungureanu si Soundland ne ofera o noua varianta a piesei Atat de usor, intr-un featuring cu baietii de la The dAdA!

 

Astfel, piesa Atat de Usor este una dintre cele mai difuzate piese pe radio, aflandu-se in top 10 MediaForest Romania – topul celor mai difuzate piese pe radiourile locale. In acest context, Soundland si Alexandra Ungureanu, una dintre cele mai puternice si mai respectate voci din Romania anunta cu drag o noua varianta a piesei lor, Atat de Usor.

Alexandra si Soundland au interpretat 100% live piesa Atat de Usor, impreuna si cu baietii de la The dAdA, artistii lanseaza oficial aceasta varianta live a piesei.

Mai mult, noutatile nu se opresc aici, iar Alexandra Ungureanu demonstreza ca are o vara über-plina si ca luna septembrie vine cu multe surprize. Dupa ce a lansat campania „Music in pROgress“, primul proiect pop simfonic independent din Romania care a fost realizat alaturi de orchestra „Nora Denes Symphonical“, formata din muzicieni profesionisti, dascali si elevi ai Liceului de Arta din Baia Mare, Alexandra anunta acum cel de-al patrulea videoclip din cadrul acestui proiect. „

Ultima piesa din proiectul promite o surpriza celor care asculta muzica mea inca de la inceputuri. Dupa nenumarate remixuri facute pentru aceasta piesa, ea revine intr-o scriitura foarte rafinata, apartinand Norei Denes. Cred ca este si clipul cel mai artistic, dintre cele 3 realizate de Paula Onet pentru acest proiect. Abia astept lansarea!", afirma Alexandra.

Cum vi se pare noua varianta a piesei? E mai tare decat originalul


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL