Soundland x Timebelle - Come Around (videoclip nou)

Soundland & Timebelle lanseaza impreuna single-ul „Come Around”, la Global Records, alaturi de EPIQ RECORDS. Colaborarea dintre cele doua trupe a inceput in 2015, cand membrii Andy Platon, RUNA (Miruna Manescu) si Emanuel Andriescu au lucrat la prima lor piesa.

"Come Around" este o piesa care vorbeste despre a nu renunta niciodata, despre a-ti trai viata exact asa cum simti, dar si despre echilibrul dintre a visa si a ramane cu picioarele pe pamant”, declara membrii celor doua trupe.

Cele mai importante valori pe care Soundland si Timebelle le impartasesc sunt pasiunea pentru muzica si dorinta de a crea cele mai bune piese, cu mesaje profunde. Pe langa muzica, artistul Global Records RUNA (Miruna Manescu) este pasionata si de actorie, artista jucand si in serialul TV „Pariu cu viata”. Acum doi ani, ea a participat la selectia pentru Eurovision din Elvetia, alaturi de trupa Timebelle, unde a iesit pe locul al doilea la votul juriului si pe locul intai la votul publicului. Ulterior, a ramas in Elvetia si a lansat un EP alaturi de Timebelle.

Cu origini in Elvetia si Romania, trupa Soundland este cunoscuta si pentru colaborarea cu D.J. Markus Schulz din Germania, impreuna cu care a lansat piesa „Facedown", dar si piesa „Atat de usor” featuring Alexandra Ungureanu, melodie care a ajuns in top 5 cele mai difuzate piese la radio, in Romania.

Timebelle a devenit cunoscuta ca trupa la editia Eurovision 2017, cand a reprezentat Elvetia cu piesa „Apollo". Ei au cantat, de asemenea, si in Portugalia, Republica Moldova, Spania, Israel, Ucraina, Serbia si Suedia.

Ce ziceti de aceasta colaborare? 

 


1 comentariu

  • timebelle pentru cine nu stie sau nu a urmarit eurovision ei au fost anul asta acolo pacat ca au fost eliminati dar asa a hotarat juriul cei de la soundland sunt cunoscuti doar pentru ca au colaborat cu alexandra ungureanu inca nu sunt nici ei foarte cunoscuti in lumea muzicala dar vor avea timp suficient sa se promoveze de altfel nici timebelle nu este o trupa asa de cunoscuta decat cu eurovisionul asta asa ca sa mai stie lumea si de ei cine au fost si cine urmeaza sa fie in continuare

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL