Speak, Alex Velea & DOC - Imi pare rau (piesa noua)

Speak vine cu o piesa foarte sensibila in care isi cere scuze pentru toate lucrurile pe care nu a apucat sa le faca si pentru momentele in care greseste, iar Alex Velea il ajuta pe refren, alaturi de cateva versuri puternice de la DOC - Imi pare rau.

Piesa a fost produsa de gasca HaHaHa Production, carora DOC s-a alaturat recent si a lansat alaturi de Deliric si Vlad Dobrescu Bula mea.

„Vreau sa le multumesc tuturor persoanelor apropiate, familei, prietenilor si iubitei mele pentru ca ma suporta in fiecare zi si pentru ca ma iubesc asa cum sunt, chiar daca de multe ori fac greseli. Sa iti ceri iertare cand gresesti este, dupa parerea mea, un lucru constructiv si responsabil,” spune Speak.

Haideti sa ii ascultam mai departe, suna foarte bine.

Alex Velea a cantat si pe cel mai nou single Rashid, Alerg, piesa foarte catchy, dar care nu a ajuns inca in topul difuzarilor, cum s-a intamplat cu hitul Din vina ta. De-a lungul timpului, artistul a lansat mai multe single-uri pline de inspiratie: “Prada de razboi”, in colaborare cu Brighi si Cabron, urmat de “Beat dimineata” si “Cautator de fericire”, alaturi de Pavel Bartos, in 2013. In februarie 2014 a urmat hit-ul “Lasa-ma-mi place”, lansat impreuna cu Raluka si DOC, care a strans peste 8 milioane de vizualizari pe Youtube, urmat de imnul A lu’ Mamaia, in colaborare cu Delia.

Va place noua piesa Speak? Ajunge pe radio? 

 

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL