Starpicker - Sinophia (piesa noua)

Dupa fulminantul debut din 2016, cand a bifat titlul de piesa a saptamanii in emisiunea saptamanala a lui Armin van Buuren, romanul Starpicker se intoarce cu o noua productie, "Sinophia".

Danut Aonofriesei vine din Iasi, iar anul trecut si-a lansat noul proiect muzical, intitulat Starpicker, dedicat ritmurilor uplifting trance care, nu-i asa, ne plac atat de mult! Giuseppe Ottaviani a apreciat "The Traveler", primul single marca Starpicker, si i-a acordat ieseanului sansa sa isi lanseze piesa la labelul pe care italianul il gestioneaza in cadrul Black Hole Recordings. Acum, la inceput de an, Starpicker se intoarce la Go On Air Recordings cu "Sinophia"!

Starpicker - Sinophia

Daca romanii nostri de pe scena trance o vor tine asa tot anul, ne asteapta un 2017 tare interesant! Au trecut abia 10 zile din noul an, iar "Sinophia" lui Starpicker este deja cel de-al treilea release romanesc care urmeaza sa fie lansat anul acesta la o casa de discuri recunoscuta la nivel mondial dupa piesele noi de la Suncatcher si Nick V. Pe ceilalti tranceri romani ii gasiti aici.

Nu stim exact ce inseamna titlul, dar cautarile noastre ne trimit spre tot felul de referinte legate de calatorii imaginare in spatiu. Va reamintim ca "Sinophia" este follow-up pentru "The Traveler", piesa care a bifat atat titlul de "Tune of the week" in emisiunea A State of Trance a lui Armin van Buuren, cat si pe cel de "future favorite" (alegerea ascultatorilor). Sa tot debutezi in acest fel!

"Sinophia" va fi lansata pe 23 ianuarie 2017, la casa de discuri Go On Air a lui Giuseppe Ottaviani, imprint care isi desfasoara activitatea in cadrul gigantului Black Hole Recordings.

Îl stiati pe Starpicker?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL