Stefan Banica - Cand nu vezi (single nou)

Stefan Banica lanseaza single-ul "Cand nu vezi", o frumoasa declaratie de dragoste cu un mesaj sensibil.

Cu muzica si versuri ce poarta semnatura lui Stefan Banica, “Cand nu vezi” este un cantec diferit fata de cele lansate pana acum de artist, ce surprinde cu un sound fresh, aparte. Este o piesa de suflet in care se poate regasi aproape oricine si care va merge direct la inimile ascultatorilor!

“Atunci cand nu esti constient, cand nu esti conectat in mod real la ceea ce ti se intampla in viata ta, poti pierde un tren pe care sa nu-l mai intalnesti apoi niciodata. Noul meu single - "Cand nu vezi" - este o metafora, in care se regaseste aceasta stare. Iar textul piesei poate fi luat separat, daca vreti, si ca o poezie. Sper sa va placa." - Stefan Banica

Cel mai recent single Stefan Banica – “Cand nu vezi” va putea fi ascultat incepand de astazi la radiouri si este disponibil online, in exclusivitate, pe Zonga in perioada 9-15 februarie.

Pe 4 si 5 martie, Stefan Banica va canta in premiera noul sau single – “Cand nu vezi” – la concertele acustice “Te iubesc, femeie!”, ce vor avea loc la Circ & Variete Globus Bucuresti

Cum vi se pare noul sau single?


3 comentarii

  • Fain player pentru piesa.

  • Am mai spus si la un alt articol (scris tot de tine, Alin) , unde-i piesa? De ce spui in titlu "single nou" daca nu a aparut inca single? p r o s t obicei ai.

  • @Xandru: ti-am explicat si la celalalt articol. Single-ul a fost lansat, doar ca in perioada 9-15 februarie poate fi ascultat online (gratuit si legal) doar pe Zonga.

    Eu cred ca am fost suficient de clar in articol.

    @casper: nu merge embedul de pe Zonga asa cum merge si cel de pe Deezer, din pacate si asta a fost cea mai simpla solutie.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL