Sting feat Shaggy - Don't Make Me Wait (piesa noua)

O colaborare la care nu ne-am fi asteptat deloc apare acum: Shaggy si Sting lanseaza impreuna Don't Make Me Wait. Noua lor piesa aduce stilul dancehall, jamaican al lui Shaggy intr-un mix special cu muzica lui Sting, iar rezultatul e o balada foarte fain cu influente de vara.

Shaggy se pregateste de lansarea unui nou material, care se pare ca va aparea spre finalul lunii aprilie, iar colaborarea aceasta e menita sa surprinda. Din primele lor povesti, se pare ca aceasta colaborare a venit in mod natural, artistul britanic avand o afinitate pentru muzica reggae & ska, dar si pentru insula Jamaica.

I've always had an affinity for the island," he says. "I recognized that it has a magic you just can't explain."

Pe Shaggy noi l-am ascultat peste tot in 2015, cand alaturi de Costi, Faydee si Mohombi a lansat Habibi (I Need Your Love), track care a urcat pana pe locul 66 in Hot 100. Apoi colaborat cu Nicky Jam si Farruko la Sunset, iar in urma cu doi ani lansa City of Love. Sting a venit in urma cu doi ani de zile cu albumul 57th & 9th, primul sau material rock dupa mai multi ani, iar noi am putut sa il vedem live la Cluj-Napoca, in cadrul turneului de promovare, care incepuse in luna februarie 2017 si care s-a incheiat chiar la noi.

Ce ziceti de aceasta colaborare?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL