Stroke 69 - Keep Running (premiera)

Stroke 69 (Sly si Dj White), proiectul romanesc longeviv in playlisturile cluburilor si al petrecerilor, revine cu un nou single - Keep Running.

 

'Primim recenzii bune, aprecieri si de peste hotare. Majoritatea sunt surprinsi cand afla ca suntem din Romania si asta datorita sound-ului nostru. Ne bucuram enorm, aprecierea oamenilor este motivatia noastra pe langa pasiunea pentru muzica pe care o impartasim amandoi ( Sly si Dj White ). Speram sa va surprindem din nou placut prin 'Keep Running'. In curand vom lansa si videoclipul oficial. Filmarile vor avea loc in Chisinau/ Moldova. Ne puteti urmari pe www.stroke69.com si/sau facebook.com/stroke69 si puteti fi astfel la curent cu tot ce facem.' - au spus Sly si Dj White.

Asculta noul lor single in premiera, mai jos - "Keep Running"!

Baietii termina 'in alergare' un an 2013 in care au lansat 'End of the day', o piesa care a surprins prin soundul diferit cu care eram obisnuiti de la 'Beautiful smile' sau 'Free Bird', 'Jamaica' apoi lansareza videoclipul 'Black Rose' insotit si de Alternative Version dar si continuarea seriei 'Stroke 69 - Whiteeffect session' ajuns acum la episodul 18. Toate acestea fara sa mai tinem cont de pachetele de remixuri pentru aproape fiecare piesa lansata de Stroke 69 si pe care le puteti asculta pe contul lor de YouTube.

Ai vrea sa asculti trackul acesta in cluburi?


1 comentariu

  • 1. punisher in 03.11.2013 /22:56

    dragut, dar totusi departe de perfectiunea soundului din "Beautiful Smile"; nu stiu, o sa-l mai ascult de vreo cateva ori, poate ma "prinde"... happy

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL