Stroke 69- Black Rose (single nou)

Stroke 69 revin cu un nou single, Black Rose, cu care doresc sa se detaseze de mesajele trimise de piese la inceput de primavara. Cei doi membri ai trupei fac o declaratie inedita si diferita fata de intreg trendul muzical actual.

Membrii Stroke 69 au declarat:

'Black Rose' are un singur mesaj si anume ca noi trebuie sa tinem fruntea sus, chiar si cand nu mai putem sa suportam suferinta oricare ar fi ea, caci, chiar si cand suntem pe culmile disperarii, noi putem sa gasim calea spre armonia din noi insine, daca facem sa taca glasul tristeţii. Trebuie sa invatam sa traim, nu murind in fiecare clipa, ci sporindu-ne fericirea cu acele clipe de incantare ce ni le dau anumite fiinţe, peisaje, trairi.

Ascultati mai jos versiunea pentru radio.

.

Alternative version

.

Despre titlul piesei baietii au spus:

Am ales trandafirul negru si nu pe cel rosu, pentru ca el simbolizeaza suferinta, tristetea si despartirea. Pentru a renaste, pentru a fi mai buni, trebuie sa renuntam la elementele negre din viata noastra, chiar daca sunt delicate precum trandafirii, pentru a ne bucura de zambete si iubire.

Pe Stroke 69 i-ati putut asculta anul trecut cu piesa Beautiful Smile, la care au lansat si un videoclip, iar trackul a fost bine primind, fiind in topurile internationale si in playlistul cluburilor.

Cum vi se pare noul single Stroke 69?


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL