The Blizzard & Carol Lee - Always A Stranger (piesa noua)

Dupa vreo 2 ani de pauza, norvegienii The Blizzard s-au intors in studio la inceputul lui 2017. A treia productie a lor pe anul acesta este "Always A Stranger", o colaborare vocal progressive trance cu olandeza Carol Lee.

Cunoscuti pentru piesele lor progressive trance dominate de linii melodice pline de patima si memorabile, Lars-Christian Nyheim si Tore Vatle Jensen (aka The Blizzard) au o discografie robusta, dar de calitate. Prin felul in care produc muzica, acestia au demonstrat in acesti 10 ani de prezenta pe scena trance ca mai importanta decat cantitatea este dragostea pentru melodii si dorinta de a scoate ceva care sa ajunga la inimile fanilor lor si ai genului. O arata din nou cu "Always A Stranger" (with Carol Lee)!

The Blizzard & Carol Lee - Always A Stanger (preview)

 

Nu veti auzi "Always A Stanger" nici la festivaluri si nici la radio. Totusi, o veti intalni in seturile DJ-ilor care in continuare gusta muzica trance & progressive domoala, progressive, gata sa introduca audienta in acea stare relaxata si de reverie. Pana ieri, cand a fost lansata la casa de discuri a lui Raz Nitzan, noua productie The Blizzard & Carol Lee a fost inclusa in mixurile unor DJ-i ca Bobina, Roman Messer si Three Drives.

"Always A Stranger" este cea de-a treia productie The Blizzard din 2017, dupa remixul "Midnight Sun" pentru colaborarea cu Boom Jinx intitulata "Senja" (inclus pe compilatia Anjunabeats In Ibiza 2017) si dupa "River Of Light", acea superba colaborare cu Sarah Russell pe care am declarat-o drept piesa primei saptamani a lunii martie.

Nu este prima oara cand The Blizzard si Carol Lee impart acelasi titlu. Anterior, The Blizzard si-au pus amprenta pe un remix senzational pentru "Beauty Hides In The Deep", o piesa marca The Doppler Effect cantata de aceeasi Carol Lee, o vocalista care, daca nu stiati, a implinit anul acesta 55 de ani. 

Nu-i asa ca vocea ei suna ca la 20-30 de ani? 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL