The Chainsmokers & Coldplay - Something Just Like This (single nou)

Dupa ce au aparut impreuna la BRIT Awards 2017 si dupa numeroasele zvonuri ca pregatesc ceva impreuna, a venit si momentul in care ascultam colaborarea dintre The Chainsmokers si Coldplay - Something just Like This.


 Noul lor track e mixul perfect intre sound-ul EDM al celor de la The Chainsmokers si vocea lui Chris Martin, aflat in cautarea unei iubiri simple, fara povesti cu zane. Noua piesa se va regasi pe albumul de debut al americanilor, Memories: Do Not Open, care va aparea pe 7 aprilie.

De altfel, The Chainsmokers au lansat un nou single cu tot cu videoclip - Paris, care si-a facut debutul pe locul 8 in Billboard Top 40. Baietii au reusit sa domine toate topurile si playlisturila anul trecut datorita unor single-uri ca Don't Let Me Down si Closer. Intre timp, au mai lansat si Setting Fires, care insa nu a avut acelasi impact in clasamentele ca Closer, care a stat la varful Hot 100 saptamani la rand. In schimb, cei de la Coldplay au facut un super featuring cu Beyonce - Rhythm for the Weekend, iar de curand au anuntat ca pregatesc un nou album pe care il vom putea asculta chiar anul acesta.

Va place piesa asta?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL