Tom Boxer & Morena - Hey (single nou)

Dupa ce au avut super succes cu piese ca Deep in Love si Voulez - vous, Tom Boxer si Morena revin cu un nou single, Hey. De muzica si versuri s-a ocupa Tom Boxer si se pare ca alaturi de Morena filmeaza si un videoclip pentru acest track mai "linistit" fata de stilul cu care ne-au obisnuit.

Recunosc ca piesa asta m-a prins tocmai prin stilul potrivit pentru club, mai putin dance si mai mult after hours. Morena si Tom Boxer se pot lauda cu doua lucruri pana acum in materie de videoclipuri: Deep in Love a ajuns la pest 18 milioane de vizualizari, iar Voulez Vous a fost restrictionat pentru minori pe Youtube in mai putin de 12 ore de la lansare. Asa ca acum vor filma un clip mai cuminte la Dabuleni.

Ascultati mai jos trackul, eu zic ca va prinde!

Urmariti aici videoclipul pentru Voulez Vous, un track de vara care a facut senzatie si in care Morena si Meital del Razon fac senzatie in Saint Tropez, acolo unde au avut loc filmarile, un loc ceva mai exotic decat urmatorul lor set pentru clip. Pe noi ne-au cucerit cu piesa Deep in Love, prima cu noua Morena, dupa ce a inlocuit-o pe simpatica Antonia.

Cum vi se pare piesa? Are sanse de hit?


11 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL