Tom Boxer feat Keith Thompson - Nothing Compares To You (piesa noua)

Producatorul pieselor "Zamorena" , "A Beautiful day" si "Morena" , Tom Boxer , lanseaza o noua piesa alaturi de Keith Thompson : "Nothing compares to you".

 

Melodiile lui Tom Boxer sunt o combinatie intre soul si muzica de club, atat primul single, "Zamorena" , cat si cel de-al 2-lea, "Brasil", au cunoscut succesul atat in Romania cat si in tari ca Rusia, Bulgaria, Spania sau Franta. Urmatoarele piese promovate , “A Beautiful Day” si “Morena” au devenit hituri atat in tara cat si in afara granitelor.

Tom Boxer ia o pauza de la colaborarile cu Morena si lanseaza o piesa noua in colaborare cu Keith Thompson : "Nothing compares to you". Fresh, pe beat-uri de club si cu sunete de pian ce ne duc cu gandul la productiile Avicii, piesa se prezinta cu potential de club-bangger.

Haideti sa o auzim!

Pentru acest nou single "Nothing compares to you" , Tom Boxer a lucrat cu Keith Thompson, cunoscut pentru colaborarea cu David Vendetta - "Break 4 Love". Keith Thompson mai are in portofoliu piese cunoscute precum "Truly”, "Show Them Love", "Gravity", "Beirut Is On Fire”, "The Rhythm Of Life” si "Can't Take It" .

Ultimul single Tom Boxer si Morena a fost "Voulez Vous?" si nu putem sa nu ne reamintim de "Deep in love".

Cum va suna noua piesa semnata Tom Boxer fara Morena? Merita un like?


4 comentarii

  • 1. stiatzik in 07.08.2012 /11:26

    eu stiam ca primul single al lui tom boxer in peisajul autohton a fost ala cu caciula pe-o ureche laughing

  • are sample din pumpin` big grin

  • 3. Andreea in 07.08.2012 /17:14

    Nu ne place piesa e prea buna engleza negrului asta . La noi in Romania merge tiganeala de engleza jupuita si daca nu are text cu "caz ai fil iu inside" nu ne place . Hahaha Lasa ca le place la straini si asa artistii astia, Inna Tom Boxer Morena Alexandra Stan nu mai au treaba cu tara noastra. Da noua nu ne place ....

  • Foarte tare! Ce destrăbălare va fi în cluburi pe piesa asta!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL