Tom Boxer, Morena si Sirreal - Summertime

Desi nu a venit vara, Tom Boxer, Morena si Sirreal, dau tonul party-urilor pe plaja si lanseaza single-ul “Summertime”.

Compus de catre Tom Boxer alaturi de cunoscutul Sirreal, autor al pasajelor rap ale piesei, noul single este o avanpremiera a noptilor toride de vara, a petrecerilor de la malul marii, a distractiei fara limite. Cunoscut in special datorita hitului “Freestyler”, Sirreal, este un artist pentru care hip-hop-ul este, dincolo de muzica, un stil de viata.

“De foarte mult timp aveam in plan, si eu si Sirreal, o colaborare, dar de abia acum am reusit sa ne eliberam programul si dam drumul la treaba. Piesa a fost inregistrata in Brighton, pentru ca, mai in gluma, mai in serios, acolo am reusit sa ne intalnim”, poveste Tom Boxer. PLAY!

Acesta este al doilea single lansat de Tom Boxer in 2013. Primul a fost tot o colaborare cu Morena si cu Sirreal si a venit direct cu videoclip: "Las Vegus".

In anul 2012 Tom Boxer a primit discul de aur pentru vanzari in Italia cu single-ul “Deep in Love”, piesa depasind 60 de milioane de vizualizari Youtube si ajungand no.1 in Italia, Spania, Polonia, Portugalia, Slovenia, Russia si nu numai.

Va aduce mai aproape de vara single-ul acesta?


5 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL