Tom Odell - Another Love (song of the week)

La final de saptamana avem pentru voi piesa pe care am tot tinut-o pe repeat - Tom Odell cu a sa Another Love. Trackul e simplu ca sound, fara straturi peste straturi de productie, ca toate piesele lansate de Odell pana acum. Acustic, melancolic si profund, cam acestea ar fi cuvintele potrivite pentru a-l descrie. 

Britanicul in varsta de 23 de ani a aparut anul trecut pe scena muzicala si deja criticii de la Brit Awards i-au dat premiul  Critics' Choice. Industria muzicala britanica nu prea se insala cand vine vorba de talente si viitorul lor promitator, asa ca ne putem astepta la lucruri mari de la tanarul Odell.

In octombrie 2012 a aparut primul EP, Songs From Another Love, care contine 4 piese, care mai de care mai trista dar si mai interesanta. Daca nu stiti ce sa ascultati dupa Another Love, dati play la Can't Pretend, o sa vreti sa ascultati mai mult de la Tom Odell si o veti putea face incepand cu vara acestui an cand isi lanseaza albumul de debut - Long Way Down. Stilul lui este puternic influentat de un nume urias al muzicii britanice si internationale - Elton John, dar si de Bob Dylan, Leonard Cohen si chiar Bruce Springsteen.

Ce ziceti de Tom Odell? Merita un like?


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL