Trupa Class revine cu Painter of My Soul

Pentru cei carora le era dor de ei si pentru curiosii care ne tot intrebau ce s-a intamplat cu ei, avem o stire buna: trupa CLASS revine. Ei au un motiv de petrecere in acest inceput de vara - cel mai nou single, Painter of my Soul.


Iata ce scrie in comunicatul de presa trimis de casa de discuri a trupei, Roton: Piesa este o compozitie a intregii trupe, adica a Mihaelei, a lui Florin, Vlad si WiseNoize si spune o poveste de dragoste, pe ritmuri electrizante de club si sound-uri noi, emanand in anumite pasaje o aroma de melancolie.

Va las sa ascultati mai jos piesa si sa imi spuneti daca v-a convins. Mai multe despre CLASS gasiti pe pagina de Facebook oficiala.

Fotografia de pe coperta single-ului a fost realizata de Cristi Calota. Din ce imi aduc eu aminte, e destul de veche, cred ca ar fi putut folosi ceva mai recent. V-ati hotarat, va place melodia noua?


4 comentarii

  • Dragutza piesa si ma bucur ca s-au intors ,suna bine vocea Mihaelei

  • ce dor mi-a fost de ei... happy aduce a "te visez mereu"...

  • Mi-a placut intotdeauna trupa Class si ma bucur enorm ca au revenit, insa piesa asta nu m-a convins. sunt sigura ca vor mai scoate ceva si mai bun

  • 4. sorin-mihai in 16.06.2011 /02:20

    hmm..class....anka
    reveniri..reveniri happy

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL