Alexandra Stan, Zero - Inima de gheata (videoclip)

Alexandra Stan ne aduce un al doilea single: Inima de gheata! Piesa e o colaborare cu trupa Zero si e primul featuring in limba romana al artistei.

 

Suntem incantati de noul nostru single, este special pentru noi. Alexandra a auzit piesa, i-a placut din primul moment si asa avem o piesa impreuna! Suntem incantati de colaborarea cu ea pentru „Inima de gheata”, e un artist international si suntem bucurosi ca a acceptat colaborarea cu Zero” a declarat Vlad Manolache, basistul trupei Zero.

UPDATE: A aparut videoclipul oficial, asculta mai jos noul single Alexandra Stan cu Zero - Inima de gheata!

Trupa Zero lanseaza pe 6 mai “Inima de gheata”, o colaborare cu Alexandra Stan. Acesta este primul featuring in limba romana al artistei. Teaser-ul poate fi urmarit aici:

Vezi AICi noul videoclip Alexandra Stan - Thanks for leaving!

Te bucura revenirea solistei cu doua piese noi? 


6 comentarii

 • De abia aştept! love struck

 • Apare in 3 zile sau 6? ca informatiile se contrazic:"Alexandra Stan ne aduce un al doilea single in trei zile: Inima de gheata!"

  si

  "Trupa Zero lanseaza pe 6 mai “Inima de gheata”, o colaborare cu Alexandra Stan."

  Calcul simplu: 30 aprilie pana pe 6 mai... cam 6 zile cel putinhappy

 • 3. Catalin Deliu in 30.04.2014 /22:12

  Edi, trec aproape zilnic pe aici, dar uneori ma dau cu capul de pereti citind informatiile din articole. Uite, pentru cultura voastra muzicala, Alexandra Stan a colaborat in 2010 cu Hi-Q la o piesa in limba romana - Mor De Dor. In plus nu cred ca iti trebuie cursuri speciale ca sa iti dai seama ca titularul unui single e cel care apare inainte de "feat". happy

 • cred ca era mai ok sa scrieti in titlu cai un teaser,nu sa lasati asa un titlu ca sa dea impresia ca a aparut melodia intreaga sau videoclipul. Si da,nu e melodia Alexandrei degeaba incercati sa o puneti cap de stire.

 • Sa vina piesa !!

 • Alexandra Stan e mai importantă. E normal să apară numele ei primu'.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL