Way Out West feat. Liu Bei - Oceans (single nou)

Dupa ce Nick Warren si Jody Wisternoff au refacut anul trecut grupul Way Out West si au lansat doua single-uri, trebuia sa ne asteptam la ceva mai important de atat.

Responsabili de cateva dintre cele mai importante piese progressive house din ultimele 2 decenii (precum "Ajare" sau "The Gift"), Jody Wisternoff si Nick Warren si-au vazut de carierele lor solo in ultima perioada. Daca Nick Warren a fost mai mult in preajma Bedrock, Jody Wisternoff a preluat partea de A&R de la Anjunadeep, punandu-si totodata amprenta pe ultimele compilatii Anjunadeep O-series.

Iata ca in 2016, dupa o pauza de cativa ani, cei doi titani au revenit la proiectul Way Out West, lansand doua single-uri la Anjunadeep sub acest nume. Acum vine cel de-al treilea, "Oceans", o colaborare cu Liu Bei, un grup cunoscut pentru piesele realizate impreuna cu Solomun.

Odata cu lansarea de astazi a acestui single, Way Out West au mai facut un anunt. E acea surpriza la care cumva ne asteptam cand am vazut revenirea celor doi titani ai muzicii progressive house de anul trecut, concretizata in "Set My Mind" si "Tuesday Maybe". Ei bine, acest titlu din urma este exact ceea ce scrie si pe coperta anuntului de astazi, adica pe noul album Way Out West care va aparea la Anjunadeep la jumatatea lunii iunie. Insa despre acest nou EP vom mai vorbi pana atunci.

"Oceans" face parte de pe compilatia Anjunadeep 08, mixata de James Grant si Jody Wisternoff si lansata la finalul anului trecut la acelasi Anjunadeep, labelul pe care trio-ul britanic Above & Beyond l-a fondat in 2005 avand ca destinatie ritmurile deep & progressive.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL