White Lynx - Let It Be feat. Emberlyon & Radu (piesa noua)

White Lynx revine cu o noua piesa care se numeste Let It Be in colaborare cu Emberlyon si Radu, compusa de Andrei Prodan si cu versurile compuse de Emberlyon si Radu.

Emberlyon este nascuta in Romania, dar locuieste in Statele Unite de multi ani, iar aceasta este prima piesa pe care o lanseaza ca artist. White Lynx au lansat deja un prim single care se numeste “Feel My Love” tot impreuna cu Radu si Ivana. Piesa a fost compusa de Andrei Prodan impreuna cu Daniel Eakins, Georgiana Eakins si Radu Farcane, iar in ceea ce priveste productia, Claudiu Ursache si Tomas Tonea.

Andrei Prodan a facut parte din proiectul The Marker si din duo-ul de producatori The Farmers,, alaturi de Claudiu Ursache, care au compus si produs multe piese precum “Jameia” , “Hurricane” – Antonia, “Spre mare” , “Tu si eu” – INNA, Proconsul, Nicoleta Nuca “Linistea”, “Nu sunt”.

White Lynx este un proiect din care face parte doar Andrei Prodan, care este si compozitor si va avea ca show live cu band. Pentru a transmite mesajul acestei piese, White Lynx a ales doua voci tinere si fresh Radu Farcane (care deja a lansat doua piese “Arde” si “Suflet tacut”, artist Global Records) si Ivana (“Wanna Be One” si “Tomorrow”), ambii artisti Global Records.

Va place piesa?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL