Zdob si Zdub - Caloian (piesa noua)

Formatia Zdob si Zdub sarbatoreste 20 de ani de cariera printr-un concert special la Bucuresti pe 17 ianuarie 2016 la Arenele Romane, iar pana atunci ne mai prezinta o piesa de pe noul lor album.

 

Show-ul aniversar ar fi trebuit sa aiba loc in luna noiembrie a anului trecut, dar in urma accidentului din clubul Colectiv a fost amanat pentru 2016. Moldovenii au sustinut insa un concert aniversar la Chisinau, iar noua piesa "Caloian" a fost cantata si acolo, fiind inclusa si pe albumul "20 de veri".

Noul single este plin de energie, asa cum ne-au obisnuit de fapt piesele Zdob si Zdub, si cred ca o sa prinda bine si la concertul de la Bucuresti.

Zdubii vor sarbatori impreuna cu  invitati speciali - artisti si persoane publice care le-au marcat cariera. Veti avea parte de featuring-uri cu Teo Trandafir, Boonika originala din Valeni, MC Vasile, Radu Almasan (Bosquito), Anatol Stefanet (Trigon), Mitos Micleusan (Planeta Moldova), Franz Meir-Dini (Germania). In deschidere va canta trupa cult din Chisinau, “Cuibul” cu solistii  Lidia Scarlat si Igor Dinga.

Cum vi se pare noua piesa?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL