Zhao canta despre "Bani din cer" cu Adda (single nou)

Zhao canta despre ceva ce ne dorim cu toti: Bani din cer! A luat-o pe Adda alaturi de el si a semnat cu Red Clover Media pentru acest nou single! PLAY!

Red Clover Media si-a marit portofoliul cu inca un artist si cu aceasta ocazie lanseaza si primul single alaturi de acesta. E vorba de Zhao pe care il stiti deja, a avut numeroase premiere la noi si l-am sustinut intotdeauna deoarece e talentat si are sunete urbane.

Noul single se numeste “Bani din Cer” si este produs de Zhao in colaborare cu deMoga Music. Zhao s-a ocupat de muzica si versuri iar Yogy si What'up de orchestratie. La asta se adauga refrenul cantat de Adda.

Despre single-ul actual Zhao a spus: “Piesa aceasta s-a nascut spontan, ca aproape toate piesele pe care le scriu. Are un vibe pozitiv, iti pune imaginatia in miscare si cred ca toata lumea are nevoie de asta.”

Vara care tocmai s-a incheiat am ascultat alte doua single-uri-colaborari cu Zhao. Unul a fost "On and On" in lunie iunie, alaturi de KeeD. Al doilea a fost "Praf de stele", alaturi de KeeD si Tranda care a venit si cu un visual pe masura. Ambele au fost in premiera pe Urban.ro.

Ce ziceti de "Bani din cer", il vom auzi pe Zhao la radio in toamna asta?


4 comentarii

  • Ce de rapperi ,mc in ultima perioada , era mai bine atunci cand erau doar 4 si 5 si gata, asa nu prea ii vad hazul...

  • piesa fara noima, "another one". SHIT happy

  • @Ramona - Tocmai asta-i hazul. Sa fie, sa avem de unde alege. Diversitate etc. Dooh! happy

  • 4. ThundeR in 16.09.2012 /15:14

    mama ce c@*@t de melodie !!! Frate e naspa melodia....... sad

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL