Pitbull feat. GRL - Wild Wild Love (live@ Jimmy Fallon)

Pitbull le-a luat pe fetele de la GRL si au venit in emisiunea lui Jimmy Fallon pentru a promova Wild Wild Love, cel mai nou single al lui Mr. 305 si prima lor piesa impreuna.

Trackul Wild Wild Love se pare ca va face parte de pe noul album semnat de Pitbull ce va fi lansat vara aceasta si va continua succesul precedentelor Planet Pit si Global Warming. GRL sunt un grup de fete care ar fi trebuit initial sa le inlocuiasca pe cele care plecasera din Pussycat Dolls,insa producatoarea lor a decis sa le lanseze pe cont propriu. Pana acum, cele 5 au lansat un singur single, iar albumul lor de debut ar trebui sa apara in aceasta vara.

Haideti sa vedem cum au sunat la Jimmy Fallon.

 


21441235348p de YardieGoals

Zilele trecute a aparut si clipul pentru Wild Wild Love, filmat la conacul Playboy, dupa ce rapperul a semnat un contract de parteneriat cu faimoasa companie.

Pitbull s-a aflat pe primul loc in Hot 100 cu hitul Timber, o colaborare cu Kesha extrasa de pe EP-ul Meltdown. Acesta mai includea piese alaturi de Kelly Rowland, Mohombi si Inna. Intre timp, il putem asculta alaturi de Enrique Iglesias pe Freak, alaturi de care va si porni in turneu sau impreuna cu Austin Mahone - Mmm Yeah.

Ce ziceti de acest live? Va ajunge piesa hit?

 

2 comentarii

  • Hai sa spunem asa... Sunt cel putin 3 factori ce vor influenta suficient sucscesul piesei: The Tonight Show, Jimmy Fallon, Pitbull. Acesti facori combinati cu talentul celor de la GRL si cu soundul piesei vor face din Wild Wild Love un HIT.

  • De acord cu comentariul de mai sus. In majoritatea cazurilor, o promovare la Jimmy Fallon face mai mult decat calitatea piesei sau a interpretilor. Nu si aici...E Pitbull, e hit!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL