Pitbull prezinta American Music Awards 2013

Pitbull a fost ales drept gazda a editiei de anul acesta a premiilor American Music Awards. Rapperul din Miami va face onorurile pentru gala muzicii americane, la care si-au anuntat deja prezenta Lady Gaga sau Miley Cyrus.

Pitbull va fi prima gazda dupa 2008 si va canta alaturi de Kesha noul sau single, Timber. Mr. 305 s-a aratat incantat de onoarea de a fi prezentatorul showului, mentionand ca este o seara dedicata distractiei.

I am truly honored to be hosting the 2013 American Music Awards. The night is only about one thing fun! So buckle and get ready. Dále!

Pe lista celor anuntati ca vor face show se numara Lady Gaga, Miley Cyrus, Macklemore & Ryan Lewis sau One Direction si noi nume sunt asteptate sa fie anuntate pentru showul care va avea loc pe 24 noiembrie. Lista completa a nominalizarilor o gasiti aici, Macklemore & Ryan Lewis conduc detasat cu sase categorii unde sunt inclusi. Pitbull se afla si el in promovare, dupa ce a anuntat ca vine cu o varianta relansata a albumului Global Warming, ce va include si un track alaturi de Inna. Cel mai bun single al sau de pe acest material a fost piesa Feel This Moment, un featuring cu Christina Aguilera.

Ce ziceti de alegerea facuta? Vi se pare potrivit Pitbull in postura de prezentator?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL