Playlist-ul lui Feli: 5 piese care o emotioneaza profund

Feli, artista remarcata in 2012 la TV show-ul Vocea Romaniei, ne-a destainuit 5 piese care vibreaza in acord cu cea mai sensibila parte a sufetului ei.
 
 
 
Cariera lui Feli nu a inceput insa odata cu aparitiile in prime time, cantareata cochetand cu hip hop-ul de ceva ani. Feli a aparut in diferite featuring-uri cu Grasu XXL, Puya sau Guess Who.
 
Anii de munca de studio au dat roade in 2015 cu Creioane Colorate, o explozie de optimism cu un videoclip pe masura pe care il poti vedea aici.
 
 
Curiosi sa vedem cat de sensibil poate fi universul ei muzical, am provocat-o pe Feli sa ne destainuie un Top 5 piese care o emotioneaza profund.
 
 

 
1. Jessie J – Masterpiece

O piesa, care atunci cand ai un moment de cadere, te ajuta sa te pui pe picioare.
 
 
 
2. Smiley – Acasa

 Imi aduce aminte, in perioadele in care sunt workaholica, de faptul ca am nevoie de liniste si atunci merg acasa, in orasul meu natal, Sebes.

 
 
 
3. Maria Tanase – Lume, Lume

Mereu cand o ascult ma inspira sa compun dar si sa ma bucur de viata, sa apreciez si sa accept realitatea cu bune si cu rele.
 
 
 
4. John Lennon – Imagine 

 Atunci cand ma apuca frustarile de genul „Lumea nu-i corecta”, este piesa care imi readuce starea de zen. :)

 
 
5. Alicia Keys - A Woman's Worth

E o piesa pentru momentele in care ma las influentata de iubirea oarba si care nu ma ajuta sa cresc. Imi aduce aminte de calitatile pe care le are o femeie si de cat de mult conteaza respectul si aprecierea barbatului fata de femeie. Stiu ca o femeie, pe cat de multe defecte ar avea, are calitati inzecite.
 
 
*Adele… As fi vrut sa pun si o piesa semnata de Adele, dar fiindca ma regasesc si ne regasim cu totii in versurile ei, nu as putea sa aleg doar una.
 
Tu ce piese ai adauga la playlist-ul lui Feli?

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL