Poza zilei: Andreea Banica sexy pentru noul videoclip

Andreea Banica a publicat pe pagina sa de Facebook prima poza de la filmarile noului videoclip pentru piesa "Could U". Sexy, pe plaja, alaturi de un tanar la bustul gol, Andreea arata mai bine ca niciodata.

Andreea Banica a filmat videoclipul noului single "Could U", o piesa pozitiva, de vara si de iubire. Nu stim daca toate scenele sunt la fel de incitante precum cele filmate la malul marii, insa Andreea ne-a obisnuit cu videoclipuri sexy care i se potrivesc de minune, astfel incat nu cred ca ne va dezamagi nici de data aceasta. Din prima imagine de pe platoul de filmare observam un tanar la bustul gol care cel mai probabil joaca rolul iubitului cantaretei si care o imbratiseaza pe plaja.

Asteptam cu nerabdare noul videoclip si pana atunci reascultam "Could U" , piesa compusa de Laurentiu Duta. PLAY!

Cu peste 830.000 de vizualizari pe Youtube, "Could U"  poate deveni un nou hit al Andreei Banica, poate la fel de mare ca si "Shining Heart" feat Laurentiu Duta.  Cat despre secventele care ridica temperatura si de care cu siguranta vom avea parte si in noul videoclip, ne aducem aminte de cele din "Electrified", filmat in iarna trecuta.

Cum credeti ca va fi videoclipul? Vi se pare sexy Andreea?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL