Canta alaturi de Voltaj in noul lor turneu national!

Formatia Voltaj pleaca intr-un nou turneu national si cauta o trupa tanara si la inceput de drum care sa cante in deschiderea celor 8 concerte din perioada 6 aprilie - 31 mai 2013.

 Daca pana acum ati sustinut concerte mari doar vecinilor de bloc, care, in loc sa va aplaude, v-au batut in teava si s-au incruntat cand v-ati intalnit pe scari?

Daca vi s-a spus ca muzica voastra e o pierdere de vreme si ca mai bine punet mana pe carte Daca te-ai saturat ca tu si colegii tai de trupa sa asteptati la nesfarsit ca cineva sa va remarce.

Atunci e cazul sa va faceti singuri remarcati. Stim ca fiecare repetitie pe care o faceti are ca scop perfectionarea si atingerea maturitatii voastre profesionale, asa ca cei de la Ambient vor sa investeasca in visul vostru de a fi staruri ca el sa devina realitate!

Inscrie-ti trupa in concursul care va poate schimba cariera! Pe langa un turneu national alaturi de Voltaj, trupa castigatoare va beneficia si de inregistrarea unui EP intr-un studio de inregistrari profesionist.

Pentru o inscriere valida, trebuie sa trimiti un mail la adresa trupe@ambient20deani.ro cu:

  • cea mai buna piesa a voastra in format .mp3;
  • o poza cu trupa si numele ei;
  • poze cu membri si numele lor;
  • o descriere a trupei si a membrilor.

Perioada preselectiei va avea loc intre 18 si 28 martie, iar cea de votare intre 28 martie si 2 aprilie! Pe 3 aprilie vor fi desemnati castigatorii impreuna cu Voltaj si pe 6 aprilie veti avea primul concert!

Mai multe detalii despre acest concurs gasiti pe site-ul ambient20ani.ro.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL