Primul Radio Killer: Smiley

killer-1-smiley

Odata cu lansarea proiectului Radio Killer s-au nascut foarte multe zvonuri in ceea ce priveste componenta, un secret destul de bine pastrat pana in prezent. Aseara a fost dezvaluit in sfarsit primul component al trupei, Killer #1... adica cel care era cel mai evident si usor de nimerit dintre toti. :)) Dupa cum ati ghicit de mult, acesta este Smiley.

Acum ca primul a fost deconspirat, asteptam sa aflam si care sunt ceilalti 6...

Povestea primului Killer:

L-am descoperit pe Killer 1 zambind, pe vremea cand Radio Killer era doar o idee. O idee despre muzica si atat, care nu trebuia vazuta, doar ascultata. Asa a luat nastere Voila. In Voila vei descoperi ca -acesta e el-, liber de orice, optimist si discret. --- In Voila te vei putea regasi si tu, te vei descoperi mai puternic, mai individual si vei afla ca muzica nu trebuie sa aiba un chip, ea trebuie doar ascultata. Doar asa o sa poti spune la sfarsit -Voila c'est moi- fara sa stim cine esti.

Peste 7 zile urmeaza povestea celui de-al 2lea Killer. Vor fi cu totii dezvaluiti pe rand pe site-ul RadioKiller.ro (a fost lansat aseara in varianta Beta). Creat de HaHaHa Management si gazduit de Hostway, www.RadioKiller.ro cheama vizitatorii in universul DJ-ilor de radio. Este conceput exclusiv din fotografii si este foarte interactiv: poti mixa melodii in timp real sau poti incarca mesaje vocale pentru Radio Killer, mesaje care pot fi ascultate si de restul utilizatorilor.

Radio Killer este un proiect HaHaHa Production si Roton. La jumatatea lunii octombrie au lansat clipul piesei “Voila, filmat la Sighisoara in regia lui Iulian Moga, pe care-l puteti revedea mai jos.


28 comentarii

 • ala de pe scaun e randiwinking

 • ma gandeam la morandi+simplu si un dj dar acum nu sunt prea sigur !poate toata trupa simplu straight face... cn stie. Nu au avut concerte ceva?

 • Killer 1: Andrei Maria (Smiley) - Este vocea intregii piese! Chiar si cea “subtire”/modificata sau backing vocal-ul de pe strofe. In acelasi timp isi asuma si identitatea de compozitor al melodiei.

  Killer 2: Serban Cazan - Producator al piesei.

  Killer 3: Flaviu Cicirean (Avi) - Producator al piesei (membru al trupei Activ).

  “Voila” a luat nastere in studioul HaHaHa Production al carui manager general este Smiley, iar casa de discuri care se ocupa de promovarea materialului este Roton. Am aflat de pe www.heavyrotation.ro.

 • mai tre inca 4 straight face

 • Detalii, detalii... lasa ca el stie mai bine rolling on the floor

 • SI daca esti si tu implicata in proiect si nu vrei sa ne zici ? Ia confeseaza aici no talking

 • http://www.radiokiller.ro ... aici aflati cine e radio killer. killer1: smiley (pe care il stiti toti deja), killer2: elefunk (despre care eu unul nu stiu nimic), killer3: cellblock (producatorul piesei "Turnin" a lui Grasu XXL cu Alex), killer4: k-rie (de la trupa verbal) si mai sunt inca 3 de descoperit. din cate am inteles la 7 zile se dau jos radiourile de pe capul fiecaruia. asta ca sa nu mai bateti campii cu tampenii...

 • O sa bagam si noi un update pe site neaparat...

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL