Puya o apreciaza pe INNA

Recent lansata colaborare dintre Puya si INNA - "Striga!" a suprins pe foarte multa lume, in primul rand pentru faptul ca nimeni nu se astepta la un featuring de o asemenea amploare si in al doilea rand pentru ca prezinta o poveste ce caracterizeaza vietile multora dintre romani.

Contactat telefonic de catre gazdele de la Alarma ProFM, Puya a declarat cateva lucruri inedite despre INNA: "O apreciez foarte mult pe INNA pentru ca nu uita de unde a plecat si pentru ca scoate piese si pentru publicul din Romania. Nu-mi dau seama cand doarme, pentru ca e mai mult prin avioane, pe scene in fata a zeci de mii de oameni sau inregistrand piese in studiourile din intreaga lume!".

Aprecierea fata de valorile din Romania il caracterizeaza pe Puya, este unul dintre cei mai nationalisti artisti de la noi, iar respectul pe care il poarta celor care au facut muzica romaneasca cunoscuta peste hotare a mai fost declarat de acesta si in 2011 in versurile piesei "Vestul Salbatic":

"Avem jucatori la Roma sau Fiorentina,
Baieti destepti din Mexic pana in China,
Pe la radio auzi numai Ozone si INNA,
Nemtii fac coada sa ne cumpere masina."

Puya s-a auzit anul trecut la radio cu piesa Baga bani si a lansat si EP-ul Maidanez, material pentru care piesele au fost alese cu ajutorul fanilor sai. Recent, rapperul a iesit din topul celor mai difuzate piese romanesti dupa ce a stat cateva saptamai alaturi de Antonia si piesa Hurricane

Inna tocmai a venit cu un nou single, destinat pietei din America Latino si produs special pentru o companie de bauturi racoritoare. Featuring-ul ei cu J Balvin, Cola Song, beneficiaza si de un videoclip senzual, poate cel mai provocator al Innei de pana acum. 

Va fi acesta HITul verii?

Taguri: inna, striga, puya

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL