Radio Killer, Amna si Jessica D - castigatori in Africa

Radio Killer, Amna, Tony Ray & Gianna si Jessica D au fost asteptati cu mare fast la cel mai grandios eveniment muzical din Africa - Tunisia Music Awards.

 

Invitati de seama din industria muzicala internationala, sute de fani in public si mii de fani care au asteptat cu sufletul la gura venirea artistilor, fotografii, autografe si cele mai mari publicatii din Tunisia - acestea au fost acordurile care au acompaniat urcarea pe scena a artistilor Roton la eveniment.

Radio Killer, aplaudati minute in sir, au statut de super-vedete interantionale in Tunisia, cu mega-hituri ca Lonely Heart, Don't let the music end si Calling you. Impresionati de reactia publicului, Lee Heart si Paul Damixie au cantat toate aceste piese, sustinuti de sute de voci din public. Performanta lor a fost incoronata cu premiul 'Best International Producer'.

Ascensiunea rapida in teritoriul african a Amnei vine ca o completare la succesul sau rasunator din Japonia si America Centrala si de Sud. Ea urmeaza sa lanseze un album in Japonia, acolo unde succesul sau in mediul digital este...vefervescent. In Columbia a avut deja parte de colaborari cu vedete de top si a participat la cele mai mari festivaluri. Iata ca si in Tunisia cantareata este mai mult decat apreciata, castigand premiul pentru 'Best International Female'.

Tony Ray si Gianna, deja celebrii in Israel, Bulgaria si toata zona Mediteranei si nu numai, au cantat hitul lor 'Chica Loca'. Pe scena a urcat si Jessica D cu piesa ei 'Hero', fermecand intreaga audienta cu farmecele sale...latine. Artista a cantat si un preview al piesei 'Beso', pe care o va lansa in curand.

Merita un LIKE acest succes international al artistilor romani, nu-i asa?


1 comentariu

  • Si cei de la Sunrise Inc au castigat un premiu in cadrul acestei gale: Best International Song winking

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL