Remember: Paul van Dyk & Starkillers & Austin Leeds feat. Ashley Tomberlin - New York City (Super8 & Tab Remix)

Continuam saptamana cu un cantec de suflet care cred ca tuturor trancerilor infocati le starneste amintiri si ii face pe acestia sa tanjeasca dupa muzica trance a anilor trecuti, cand era mult mai melodioasa: New York City de la Paul van Dyk, melodie pusa in evidenta de remixul duo-ului finlandez Super8 & Tab.

Hands On In Between este albumul trance al anului 2008. Dupa lansarea materialului intitulat In Between in 2007, Paul van Dyk a revenit cu 2 CD-uri pline de variante remix pentru track-urile de pe In Between. Da, ati ghicit. New York City (Super8 & Tab Remix) se regaseste printre ele.

Este una dintre cele mai tari piese trance ale ultimului deceniu si o puteti asculta mai jos.

Mi-ar placea sa fac educatie muzicala, insa nu acesta este scopul meu aici. Vreau totusi sa fac trimitere la muzica de acum cativa ani si sa va marturisesc ca simt lipsa ei. Remixuri pline de sound-uri uplifting si melodii care te duc cu gandul la cele mai frumoase lucruri.

Muzica trance s-a schimbat considerabil in ultima perioada de timp. Paul Oakenfold tinteste zona progressive, Armin van Buuren face remix pentru David Guetta, iar Gareth Emery paseste din ce in ce mai mult spre zona pop. Nu ma mira caderea dj-ilor trance in Top 100 DJ Mag 2011.

Ei bine, cum suna New York City? Oldie but goldie?


1 comentariu

  • Deci asta este una din melodiile mele preferate, iar Paul van Dyk este DJ-ul meu preferat. Bine zici ca regretate sunt acele vremuri.

    PS: Mie imi place parca totusi o idee mai mult originala decat remixul celor de la Super8 & Tab. happy

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL