Rihanna, goala in noile poze promo

Rihanna devine din ce in ce mai curajoasa si dupa ce a pozat goala pentru GQ, revine cu o noua sedinta foto in care renunta la haine. Cantareata a optat si pentru niste blana, ca sa fie in ton cu sezonul rece.

Pozele sunt realizate de aceleasi fotograf care le-a facut si pe cele pentru Unapologetic si au starnit cateva reactii din partea fanilor care le considera fie deplasate, fie inutile.

Rihanna pare sa faca un push pe imaginea ei sexy, pozand goala atat pe coperta noului album Unapologetic, cat si intr-un numar al revistei pentru barbati GQ, iar genul acest de atitudinea ne duce cu gandul la promovarea albumului Rated R, cand a optat tot pentru atitudinea de fata rea.

Orice ar spune gurile rele, Rihanna e oricum pe val: tocmai a primit doua nominalizari la premiile Grammy pentru piesa cu Jay- Z - Talk That Talk si pentru videoclipul Where Have You Been, iar Diamonds se afla pe locul 1 in Billboard Hot 100 si R&B/hip-hop songs si se afla acolo de cel putin doua saptamani.

Noi am putut sa o vedem si la Victoria's Secret Fashion Show unde a oferit un moment foarte bun, cantand alaturi de modele imbracate doar in lenjerie, intr-un spectacol la care au mai fost invitati Justin Bieber si Bruno Mars.

Ce ziceti de pozele acestea? E prea mult ce face Rihanna?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL