Rita Ora - Your Song (live@ BBC Pitch Battle)

Rita Ora este in plina campanie de promovare a noului ei single si dupa ce a ajuns pe la cateva emisiuni peste Ocean, acum a ajuns si in Marea Britanie. Cum suna live Your Song la BBC Pitch Battle?

Ca de obicei, Rita Ora se descurca foarte bine live, iar intreaga ei campanie de promovare a piesei scrise impreuna cu Ed Sheeran a ajutat. Pana acum, Your Song a urcat pe pozitia a saptea in Official UK Singles si isi continua ascensiunea, iar pe Spotify a ajuns pe locul 33 in topul ascultarilor, semn ca incepe sa creasca incet si sigur.

Cel de-al doilea material de studio Rita Ora e programat sa apara anul acesta, dupa o pauza de 5 ani de la discul ei de debut. Noul album include colaborari cu Chris Martin, 2 Chainz, Charli XCX si Ed Sheeran si il asteptam cu interes pentru ca Rita Ora ramane un artist promitator. Dupa un debut de succes, in 2014 venea cu I Will Never Let You Down, iar apoi bifa o super colaborare cu Iggy Azalea la Black Widow. Un an mai tarziu lansa inca un single pe cont propriu, Poison, care a debutat pe locul al treilea in topurile din UK, dar care nu s-a materializat in vreun album full. Ce ziceti, va place noua ei piesa?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL