Rita Ora feat. Ed Sheeran - Your Song (live & acustic)

Rita Ora se bucura de succes cu noul ei single, fiind chiar certificat cu discul de platina in sapte tari deja, dar asta nu inseamna ca nu poate promova in continuare piesa Your Song. Ce alta modalitate mai buna de a atrage atentia decat un live cu cel care i-a si facut-o, Ed Sheeran?

Rita Ora si Ed Sheeran sunt foarte simpatici in live-ul lor acustic, in care cantaretul care a tot dominat topurile britanice ia rolul de chitarist si o acompaniaza pe refren.

Rita Ora se pregateste de lansarea celui de-al doilea album de studio, la ceva ani de la debutul sau in muzica. In ciuda succesului pe care l-a avut, s-a dus mai mult in zona de fashion, actorie si televiziune, iar cariera ei muzicala a ramas in background. Are legatura si cu faptul ca in urma cu trei ani a lansat un single - I Will Never Let You Down - si se pregatea de aparitia unui nou album. Despartirea de producatorul Calvin Harris, cel care i-a si facut piesa, a insemnat ca toata munca de promovare a trebuit schimbata, iar unele live-uri nici nu au putut avea loc pentru ca dj-ul nu si-a dat acordul. Intre timp, Rita a mai bifat colaborari cu Iggy Azalea la Black Widow sau cu Charlie XCX la Doing It.

Va place de cei doi live?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL