Robbie Williams in concert in Romania?

"Noi zvonuri circulă cu privire la turneul său din 2015. În legătură cu România", scrie site-ul RobbieWilliamsLive.com, prezentând informaţia "în exlusivitate".

 

Potrivit redactorilor site-ului francez, concertul lui Robbie Williams din România ar urma să aibă loc în Cluj-Napoca, pe stadionu Cluj-Arena.

Pe lângă România, Croaţia ar fi de asemenea inclusă în turneul artistului. Acesta ar fi primul concert susţinut de Robbie Williams în România, însă zvonul nu a fost confirmat deocamdată nici de site-ul oficial al cântăreţului, nici de vreun organizator de evenimente de la noi din ţară. Si site-ul RobbieWilliamsLive.com conţine ştiri despre concertele artistului şi informaţii despre cariera şi viaţa artistului.

Robbie Williams, care a împlinit 40 de ani în februarie 2014, s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium" şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său "Rudebox" a fost lansat în 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai ştearsă în peisajul muzicii pop britanice şi care eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

Potrivit Music Week, noul LP al cântăreţului Robbie Williams, intitulat "Swings Both Ways", lansat pe 18 noiembrie 2013, a înregistrat cele mai mari vânzări în precomandă din istoria site-ului Amazon.co.uk. Albumul a devenit deja materialul discografic cu cele mai mari vânzări în prima săptămână după lansare din anul 2013 pe site-ul acestui retailer online, depăşind recordurile precedente stabilite de albume precum "Progress" (Take That), "I Dreamed A Dream" (Susan Boyle), "X & Y" (Coldplay) şi "Lioness: Hidden Treasure" (Amy Winehouse).

Sursa: Mediafax.ro

Credeti ca s-ar putea confirma informatia?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL