Romania in finala Eurovision 2013!

A avut loc cea de-a doua semifinala a concursului Eurovision 2013 unde reprezentantul Romaniei, Cezar Ouatu, a reusit sa convinga juriul de specialitate din strainatate si publicul sa il voteze pentru a intra in finala de sambata.

It's My Life se aude sambata seara in marea finala a concursului Eurovision, in ciuda indoielilor care s-au invartit in jurul piesei compuse de Cristian Faur si a vocii contratenorului Cezar Ouatu. Unii dintre comentatorii de pe site-ul Eurovision au apreciat prestatia romanului si chiar au spus ca despre asta ar trebui sa fie concursul - despre asumarea unor riscuri.

Cezar se pare ca a avut probleme cu casca in timpul showului sau, ceea ce nu e o noutate, pentru ca s-a intamplat si anul trecut celor de la Mandinga, care au depasit si ei momentul cu succes. Showul lui Cezar a cupris atat efecte pirotehnice cat si dansatori, in timp ce vestimentatia sa i-a fost asigurata de designerul Doina Levinta.

Romania se va bate in finala de pe 18 mai cu tari ca Belarus, Belgia, Azerbaidjan, Georgia, Norvegia, Finlanda, Marea Britanie, Olanda, Spania, Italia, Lituania, Germania, Suedia, Moldova sau Danemarca. Considerat un concurs in care voturile se acorda mai mult in functie de vecini si politica, Romania lupta cu Ucraina, Ungaria si Moldova dintre apropiati, dar voturile vor veni fie de la romanii din strainatate fie de la cei carora le place piesa interpretata de Cezar, intrat ultimul in semifinala de joi. Romania va intra in concursul de sambata cu numarul 14, din 26 de tari participante, primii care vor urca pe scena fiind francezii, iar ultimii reprezentantii Irlanderi. 

Pe ce pozitie credeti ca se va clasa Romania in finala? Ce alte piese de la Eurovision 2013 va mai plac?


4 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL