Taxi - Cele dou? cuvinte (versiunea bloggerilor)

Mai multi bloggeri romani au organizat un #secrettweetmeet si au lucrat la o alta varianta a videoclipului celor de la Taxi pentru Cele doua cuvinte. E un cadou numai bun pentru ziua de Dragobete si cei care cred in ea: un filmulet viral care s-a raspandit in online in aceasta dimineata.

De filmare s-a ocupat Alex Traila, montajul a fost asigurat de colegul nostru Bimus si echipa cevadevis. Bloggerii care apar in videoclip sunt: Bobby Voicu, Andrei Cismaru, Hoinaru, Andrei Baicoianu, Ionut Bunescu, Make, Adi Zabava, Laurentiu Buica, Piticu, Bogdan Marin, Alex Tunaru, Alex Cirstea, Stefan Murgeanu, Mihai Auras, Sorin Grumazescu, Claudiu Ciobanu, Adrian Ciubotaru, Cristian China Birta (Chinezu), Birkof, Pandutzu, Robert Antonescu, Toma Nicolau, Lucian Marin, Vlad Dulea, Mircea Mester si Dan Teodorescu (Taxi).

Informatiile din articol le-am preluat de pe blogul lui Chinezu. Va las sa vedeti mai jos remake-ul dupa Cele doua cuvinte. Va place? :)


24 comentarii

  • Vorba cuiva de mai sus.... oare ce e asa de sublim, de tare, de splendid si de frumos la clipul aiesta? Da, niste indivizi care ?ed p-o rogojin? ?i dau din gur? precum o face nenea care cânt? piesa. Ce e a?a de tare ?i de frumos în asta? Scenariul e luat dup? scenariul clipului original, a?a c? nimic nou sub soare. E pur ?i simplu ca orice re-interpretare a unui clip f?cut? de fani ?i apoi postat? pe youtube. Nimic special, mai ales ca fetzele multora dintre ei sunt necunoscute. Dar nah, "Look, ma', I'm on TV!"

  • Tare finalul... Piticule...vorba aia: "blogari" laughingrolling on the floor (Tu adicawinking )

  • Foarte tare! Felicitari!

  • Foarte, foarte tare!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL