Taylor Swift - Ready for It, Call It What You Want (live@SNL)

Dupa o perioada de promo in care doar a lansat piese fara sa apara prea mult in lumina reflectoarelor, Taylor Swift a fost prezenta la cea mai recenta editie a Saturday Night Live. Cu un album proaspat lansat, cantareata ne-a oferit live cel mai recent single, Ready for It si Call It What You Want.

Albumul a aparut in urma cu doar cateva zile, dar Reputation a reusit sa stranga peste 700 de mii de copii vandute in retail intr-o singura zi, ceea ce ar putea confirma predictiile initiale legate de numarul total de albume pe care l-ar vinde in prima saptamana. Mai mult, e posibil ca acesta sa vanda peste un milion si jumatate de copii si asa Taylor isi va intrece propriul record legat de vanzarile din prima saptamana. Mai mult, e are deja cel mai bine vandut album al acestui an si are sanse sa continue in acelasi stil pentru ca Reputation nici macar nu este inca disponibil pe serviciile de streaming.


Primul single pe care Taylor Swift l-a lansat in promovarea noului material a fost Look What You Made Me Do, care a reusit sa sparga cateva recorduri si sa starneasca o multime de discutii pe marginea mesajului pe care incearca sa il transmita prin versuri. Mai departe am ascultat-o cu Ready for It, Gorgeous si Call It What You Want. In ciuda acestui succes, nu a reusit insa sa ii convinga si pe cei care voteaza la MTV EMA si nu a plecat cu nici un trofeu acasa.

Cum ziceti ca s-a descurcat live?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL