Taylor Swift, Ed Sheeran si Sam Smith canta la Brit Awards

Oamenii cu cele mai triste piese despre fosti si iubire din showbiz vor canta la Brit Awards 2015. Taylor Swift si bunul ei prieten Ed Sheeran, alaturi de un alt britanic de succes, Sam Smith, vor urca pe scena premiilor muzicale britanice.

Brit Awards 2015, care vor oferi premii artistilor care s-au descurcat excelent in anul 2014 vor avea loc in luna februarie, iar pe scena va urca si unul dintre cei care a primit premiul Critics' Choice, Sam Smith. Cantaretul britanic a avut un an extraordinar, iar criticii muzicali au avut inca o data "mana buna" in a alege un artist care chiar merita. Albumul lui, In the Lonely Hour, a fost foarte bine primit si a dat hituri precum I'm Not the Only One sau Stay with Me.

Taylor Swift e un alt artist care a avut un alt an excelent. Lansarea albumului 1989 a marcat aparitia primului album care vinde peste un milion de copii in prima saptamana pe 2014, Shake It Off a fost un hit incontestabil, intrecut doar de Blank Page, ocazie care a marcat o premiera in Billboard Hot 100.

Credeti ca vreunul dintre ei va lua un premiu la Brit Awards?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL