Teaser single nou: Deepside Deejays - Never Be Alone

Pe site-ul baietilor de la Deepside Deejays a fost postat teaserul viitorului single. Piesa se numeste "Never Be Alone" si va fi lansata in aceasta saptamana.

Chiar nu mai auzisem mare lucru despre ei. Ultima oara am stat de vorba cu ei cand au lansat clipul piesei "I Wanna Be Free", care este realizata in colaborare cu Voltaj.

Pana la aparitia intregulu single, haideti sa ne facem o idee despre cum va suna, ascultand teaserul. Enjoy!


30 comentarii

 • Suna destul de bine teaserul.. happy
  Haideti baieti cu melodia cat mai repedeeee!!!

 • 22. QueenBee in 29.03.2011 /09:26

  "u give me sunrise with ur smile"
  super piesa! o asteptam in varianta completa happy

 • @alexutz177 Spune "you give me sunrise with your smile " big grin

 • 24. omu stie tot in 29.03.2011 /14:06

  e naspa piesa . nu e k alte piese , cum ne asteptam noi sa fie + k good bless house music e defapt piesa deep fear side kick ( adik copy paste dekt skimbata denumirea) + k sau laudat k vor lansa o piesa cu yves larock de acum 2 ani dupa kre pauza.asa si eu pot sa ma laud k o sa scot maine o piesa cu lady gaga lol deepside dj

 • 25. Alexandra Stan nu canta la Monden in 29.03.2011 /15:05

  Mai bine scriati si voi despre Alexandra Stan, single nou lansat la radio in Franta. Voi de fapt promovati mizeriile locale ale artistilor care v-au cumparat, de fapt nu pot avea pretentii de la voi, nu ?! Fortza Smiley OMU !!! Bravo !

 • 26. alexutz177 in 29.03.2011 /16:02

  ms ms big grin

 • " Mai bine scriati si voi despre Alexandra Stan, single nou lansat la radio in Franta. Voi de fapt promovati mizeriile locale ale artistilor care v-au cumparat, de fapt nu pot avea pretentii de la voi, nu ?! Fortza Smiley OMU !!! Bravo ! "
  Cred ca numai Smiley asculti! Deepside Deejays nu este mizerie...este calitate! Ramai in oala ta si mai citeste mai des si tot articolul inainte de a comenta!
  PS: Felicitari Deepside Deejays!!!

 • pff, ne-ai prins! artistii ne-au cumparat! mie mi-au dat sticle de apa plata iar lui Pyuric i-au cumparat o masina. Valy a primit un abonament la sala pe viata. asa functioneaza aici, artistii ne cumpara iar noi scriem de ei! laughing

  let's get real, people happy

 • Off ca nu apare odata piesa FULL...ca sa m-apuc si s-o ascult toata ziua...happy

 • Deci a aparut full si deja a prins la majoritate din prietenii mei. Nu am vazut pe 1 sa zica ca nu ii place happy Good Work Deepside Deejays!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL