Cele mai HOT poze cu Andreea Banica!

Andreea Banica e una dintre cele mai cunoscute cantarete de la noi, dar si una dintre aparitiile cele mai senzuale. Desi are 37 de ani si un copil, Andreea Banica reuseste sa isi mentina statutul de vedeta hot, fara sa para fortat sau ridicol.

 

Chiar daca acum opteaza pentru un look senzual, Andreea Banica nu a avut nici o problema sa pozeze in revistele pentru barbati in urma cu cativa ani. Noi am cunoscut-o odata cu aparitia trupei Exotic, alaturi de Claudia Patrascanu si Jiulia Chelaru. Impreuna, cele trei erau aparitii sexy, care au lansat unele dintre cele mai cunoscute piese ale sfarsitului anilor 90 - Sexy, Uita-ma sau Un sarut.

Dupa destramarea proiectului Exotic, Andreea si-a continuat cariera alaturi de Cristina Rus, cele doua formand Blondy. Impreuna au lansat trei albume cu hituri ca Numele tau, Ai gresit, Te-am iubit sau Cu tine vreau sa traiesc.

Andreea si-a continuat cariera pe cont propriu si a lansat hit dupa hit - Dansez, Dansez, Dulce si amar, Fiesta, iar apoi am ascultat-o alaturi de Smiley si Hooky Song. In 2009 lansa Samba pentru ca in 2011 sa vina cu Love in Brasil, una dintre cele mai cunoscute piese ale ei. In 2012, s-a intors la cel care i-a compus la unul dintre colaboratorii ei indelungati, Laurentiu Duta si impreuna au venit cu hitul Shining Heart. Impreuna cu What's Up a cantat In lipsa ta, iar apoi a dominat topurile de pe radio cu Rupem boxele. Dupa o serie de piese dance, Andreea Banica a venit cu ceva mai sensibil si ne-a oferit in ultima perioada single-uri ca Acelasi iubit si, cel mai recent, Supererou.

Voi cum o preferati pe Andreea Banica - cea sexy de la inceput sau cea de acum?


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL