Cele mai tari piese trance romanesti din 2016

La multi ani, romani! La multi ani, dragi cititori! E Ziua Nationala a Romaniei, iar astazi avem de gand sa va facem mandri cu romanii care produc muzica trance si ale caror piese au ajuns cunoscute la nivel mondial anul acesta.

In editia din 2016 a clasamentului nostru cu cele mai tari piese trance romanesti avem si nume vechi, care ne-au obisnuit deja sa fie semnate la cele mai mari case de discuri din muzica trance internationala, dar si cativa upcomeri, DJ-i si producatori in care ne punem mari sperante pe viitor. Toti sunt tineri, toti sunt din Romania si, chiar daca unii sunt stabiliti acum in alte colturi ale lumii, nu ezita sa poarte tricolorul la festivalurile si toate celelalte evenimente la care canta sau mixeaza.

Inainte sa ascultati acest top 10 (aranjat nu dupa preferintele noastre, ci dupa data lansarii productiilor), haideti sa trecem in revista acesti romani care duc mai departe numele tarii noastre pe scena muzicii electronice mondiale: Nikolauss (Andrei Anechitei), Danny Claire (Daniela Elena Glogojeanu), Mr. Pit (Adrian Ivan), Alexandra Badoi, Bluskay (Serghei Cocimirca), Snatt & Vix (Dragos Ghioc si Bogdan Gheorghe), Starpicker (Danut Aonofriesei), Adina Butar, KeyPlayer (Claudiu Adam) si Suncatcher (Bogdan Marian Cupcea).
 
Nikolauss - Solaris [Extrema Global Music, aprilie 2016]

Ion Blue & Danny Claire - Iron Heart [Molekular Sounds (Raz Nitzan), aprilie 2016]

Mr. Pit - Destination Kepler [Coldharbour Recordings, mai 2016]

Deniz Kenzo & Alexandra Badoi - More Time [Sir Adrian Music, iunie 2016]

Bluskay - After Life [Molekular Sounds (Raz Nitzan), iulie 2016]

Snatt & Vix - Revive (Airborn Remix) [Ask4 Records, august 2016]

Starpicker - The Traveler [Go On Air Recordings, septembrie 2016]

Ruebx Qube feat. Adina Butar - Bring The Sun [Coldharbour Recordings, septembrie 2016]

A & Z vs. KeyPlayer - The Final Chapter [A State of Trance (Armada Music), septembrie 2016]

Suncatcher & ExoLight - Nothing Like You [Black Hole Recordings, octombrie 2016] 

Aceste 10 nume si tot atatea melodii s-au auzit in ultimele 10 luni nu numai la festivalurile si evenimentele trance de pe toate meridianele, ci mai ales in emisiunile radio de profil cu zeci de milioane de ascultatori. Romanii nostri primesc sprijin de la artisti legendari precum Armin van Buuren (in emisiunea A State of Trance si la Armada Music), Markus Schulz (la Coldharbour Recordings si in emisiunea Global DJ Broadcast) si Aly & Fila (in Future Sound Of Egypy). Multe dintre titlurile de mai sus au primit titlurile de "piesa saptamanii" si de "alegerea ascultatorilor", momente frumoase pe care le-am relatat la vremea respectiva aici, pe Urban.ro, lucru pe care speram sa il facem si mai sustinut in anul 2017, atat timp cat avem material! :)

Pe scurt, anul 2016, pentru trancerii nostri romani: Nikolauss a devenit unul dintre favoritii faraonilor Aly & Fila si s-a stabilit la Extrema Global Music, label pe care il si manageriaza; vocalista Danny Claire a lansat o gramada de piese in acest an (cu destule play-uri in ASOT); Mr. Pit isi mentine pozitia de artist indispensabil la Coldharbour-ul lui Markus Schulz; Alexandra Badoi a colaborat cu Denis Kenzo, Feel si Bobina; Bluskay isi duce mai departe soundul uplifting; Snatt & Vix s-au concentrat pe single-urile de pe albumul TrancENDancE si pe evenimentele exceptionale organizate in acest an la Bucuresti. Starpicker a debutat direct in emisiunea lui Armin van Buuren cu "tune of the week"; Adina Butar isi diversifica activitatea si exploreaza din ce in ce mai multe genuri in familia Coldharbour; KeyPlayer devine deja un favorit al ASOT; iar Suncatcher a facut pasul spre Pure Trance-ul lui Solarstone.

Care este romanul care va place cel mai mult de pe scena muzicala mondiala?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL