Top 10 piese trance ale primaverii 2017 (mix inclus)

Revenim la best of-urile noastre sezoniere cu specific trance & progressive, drept pentru care va invitam intr-o calatorie de 50 de minute in care veti putea asculta cele 10 piese trance care ne-au captat cel mai mult atentia in ultimele 3 luni.

Am avut o primavara care nu doar ca a inceput timid, ci a si lasat iarna sa isi faca de cap pana prin aprilie. Chiar daca afara a fost putin mai frig, am avut cu ce sa ne incalzim: multitudinea de release-uri trance care ne-au facut sa dansam in lunile martie, aprilie si mai. Acum, la inceput de iunie, ne-am trezit in dificultate deoarece ne-a fost parca mai dificil ca niciodata sa ne rezumam la numai 10 productii pe care sa le includem in clasamentul nostru privind primavara trance a anului 2017.

Incepem la 129 BPM cu remixul lunii aprilie, trecem prin mai toate single-urile pe care producatorii nostri favoriti le-au lansat in ultimul trimestru si incheiem mixul nostru recapitulativ cu 3 bucati care ne fac sa declaram cu voce tare ca nu ne este frica de 138... pardon, 140! Asadar, pregatiti-va sa decolam impreuna!

Top 10 trance primavara 2017

Sus aveti un set cu cele 10 piese lansate in ultimele 3 luni care ne-au placut cel mai mult. Facem mentiunea ca ordinea in care am aranjat aceste 10 productii nu reprezinta pozitia in clasament, ci in mixul de aproape 50 de minute pe care obisnuim sa il compilam la finalul fiecarui sezon.

Balanta dintre instrumentaluri si piese vocal trance este perfect echilibrata: 5 de o parte, 5 de cealalta. Cu exceptia track-ului de la Solid Stone, despre toate piesele din top ati putut citi si le-ati putut asculta in ultimele 3 luni pe Urban.ro. Speram ca selectia noastra sa fie pe gustul vostru!

Top 10 piese trance din primavara 2017

Equador - Bones of Man (Gareth Emery Remix) [Pegdoll]

Markus Schulz pres. Dakota feat. Bev Wild - Running Up That Hill [Coldharbour]

Super8 & Tab - Cosmo [Armind]

Solid Stone & Tiffany Johnston - Tempted [Coldharbour]

Max Graham & Neev Kennedy - Guiding Light [Cycles]

Nifra feat. Seri - Edge Of Time [Coldharbour]

Radion6 - World Of Tomorrow [ASOT]

M.I.K.E. Push - Sonorous [WOA138]

DRYM - Wraith [WOA138]

Aly & Fila - Beyond The Lights [FSOE]

Asadar, topul primaverii care tocmai s-a incheiat e plin de nume cunoscute: Aly & Fila, Gareth Emery, Markus Schulz, Super8 & Tab, M.I.K.E. Push, Radion6, DRYM (Dart Rayne & Yura Moonlight), Max Graham, Neev Kennedy, Solid Stone etc. In batalia label-urilor, Coldharbour-ul lui Markus Schulz conduce detasat cu 3 productii, urmat de Who's Afrad of 138?! din cadrul Armada Music cu 2 bucati in top. Armind, FSOE, Cycles, ASOT si Pegdoll se pot lauda cu un titlu in acest clasament. 

Am spus ca ordinea in care sunt asezate piesele in top este pur orientativa, dar asta nu inseamna ca nu avem o favorita. Fara indoiala, Aly & Fila ne-au cucerit cu "Beyond The Lights", pe care o declaram piesa trance a ultimelor 3 luni. Asteptam cu nerabdare sa o auzim luna viitoare, la Bucuresti, in cadrul Timeshift Festival! 3 dintre numele din acest top vor fi prezente la Romexpo pe scena TND: Aly & Fila, Gareth Emery si Markus Schulz.

Pana atunci, avem o curiozitate: care e piesa voastra trance favorita din ultimele 3 luni?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL