Top 10 piese trance din iarna 2013

Iarna tocmai s-a incheiat si ne pregatim de schimbarea garderobei. Pana atunci, am zis sa ne asezam, sa ne uitam in urma peste release-urile pe care label-urile noastre preferate le-au scos in ultimele trei luni si sa alcatuim un top 10 cu cele mai interesante piese trance.

Ca de obicei, selectia este alcatuita de mine si reflecta exclusiv preferintele mele muzicale. Personal, cred ca a fost una dintre cele mai sarace ierni din punct de vedere al activitatii producatorilor si DJ-ilor ce abordeaza genul trance. Dar asta nu inseamna ca nu am avut de unde alege, ba din contra. Nume precum KhoMha, Skytech, Andy Moor, Paul van Dyk, Kyau & Albert, tyDi, Arnej si Markus Schulz sunt incluse in playlist.

Pentru a compila acest top, selectia finala m-a obligat sa renunt la 8-9 productii de suflet, track-uri care imi plac, dar care nu se ridica la inaltimea celor 10 de mai jos. Ordinea in care le-am mentionat nu reprezinta pozitia pieselor in clasament, ci in mixul de 50 de minute pe care l-am realizat cu piesele din top.

KhoMha - Dusk Riddles [Coldharbour]

Skytech - No Need For Words [Coldharbour]

Mike Koglin vs. 7 Skies - Vision [Anjunabeats]

Antillas & Dankann - Synapse [Soundpiercing]

Andy Moor & Betsie Larkin - Love Again (Andrew Rayel Remix) [AVA]

Paul van Dyk feat. Kyau & Albert - Open My Eyes (Kyau & Albert Remix) [Vandit]

tyDi feat. Sarah Howells - When I Go (Arnej Remix) [S107]

Fisherman & Hawkins - Apache [Coldharbour]

MaDi & Kristofer - Hot Balloon (Club Mix) [Silent Shore Deep]

Markus Schulz - The Spiritual Gateway (Transmission Theme 2013) [Coldharbour]

Topul mixat poate fi ascultat pe MixCloud. Dureaza 50 de minute si l-am postat mai jos. Sper sa va placa.

Coldharbour, Soundpiercing, AVA, Vandit si S107 sunt imprinturi ale Armada Music, adica sublabeluri. Asta inseamna ca nu mai putin de 8 piese din top sunt lansate la Armada Music. 4 dintre ele sunt de la Coldharbour, labelul condus de mister Markus Schulz, care se pare ca a adunat o multime de talente langa el.

Vreti sa stiti care este favorita mea din aceasta iarna? Ei bine, numarul 1 pentru mine este piesa duo-ului Fisherman & Hawkins "Apache", una dintre piesele anului 2013, fara indoiala.

Celelalte doua productii sunt semnate de Anjunabeats, respectiv Silent Shore, cea din urma fiind productia mea, realizata in colaborare cu MaDi (Madalin Rosioru). Shameless self-promotion.

Dar voi? Care sunt piesele voastre trance preferate din iarna care tocmai s-a incheiat?


2 comentarii

  • Apacheeee!

  • Am vazut ca ai scris "Ca de obicei, selectia este alcatuita de mine si reflecta exclusiv preferintele mele muzicale." si iti respect decizia dar
    "Personal, cred ca a fost una dintre cele mai sarace ierni din punct de vedere al activitatii producatorilor si DJ-ilor ce abordeaza genul trance." , aici vorbesti aiureli . Cam ce ai postat tu pe aici fac parte din categoria "populare" dar meh. Unde sunt"Andrew Rayel feat. Jano - How Do I Know , Protoculture
    Perpetual Motion , Emma Hewitt
    Rewind (Mikkas Remix) , RAM - Grotesque , Ram presents Gecko - Departures , Stoneface & Terminal
    Scuderia , Photographer - Airport" etc. Nu are sens sa fac ditamai postul happy, you get my point. Trance nu inseamna numai dj-i cunoscuti si trance nu inseamna numai 2 subgenuri...

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL