Top 10 piese trance din iarna 2014 (mix inclus)

A fost o iarna usoara, nu foarte geroasa si cu putina zapada, insa cu multe piese trance de calitate, mai ales in zona uplifting. Am facut o recapitulare si am inclus 10 dintre cele mai tari intr-un top pe care vi-l livram, ca de obicei, mixat.

Nu este usor sa alegi 10 piese atunci cand ai la dispozitie zeci de release-uri de-a dreptul extraordinare. Totusi, am facut-o. Selectia imi apartine si este, ce-i drept, subiectiva, insa reprezentativa pentru ultimele trei luni. Pe o parte dintre ele le-ati auzit de nenumarate ori in mixurile DJ-ilor de prima mana, insa in top sunt si cateva piese de la producatori mai putin cunoscuti, dar care au reusit sa ne dea pe spate.

Ordinea in care am mentionat titlurile nu reprezinta pozitia pieselor in clasament, ci in mixul de 60 de minute pe care l-am realizat cu piesele din top. Totusi, mai jos, dupa ce veti asculta toate piesele din acest best of trance pentru iarna care tocmai s-a incheiat, vom vorbi despre favoritele noastre.

Hazem Beltagui - Aurora

IRA' feat. Sarah Russell - Constant Invasions (Genesis Remix)

Bogdan Vix - Providance

Harry Square - True Story

Markus Schulz - Mango

Susana & Hazem Beltagui - Silent For So Long

Dart Rayne & Yura Moonlight & Katty Heath - Stole The Sun (Allen & Envy Remix)

RAM & Susana - RAMelia

O.B.M Notion - Indescribable Feeling

Allen & Envy with Sarah Lynn - Save Your Last Breath

Avem paritate in ceea ce priveste vocaluri versus instrumentale: 5 la 5. Totodata, avem o premiera: o singura piesa de la Armada Music in top. La polul opus se afla Adrian & Raz, care au 4 piese in top prin sublabel-urile lor. Urmeaza Enhanced, Infrasonic si AEZ.

Cat despre artisti, am dat credit considerabil geniului egiptean Hazem Beltagui, cu doua piese in top, la egalitate cu duo-ul uplifting trance Allen & Envy (un single + un remix) si cu Susana. De asemenea, una dintre piesele mele favorite din aceasta iarna este "Providance", single-ul cu care Bogdan Vix a debutat la Coldharbour Recordings.

Favorita mea dintre piesele de mai sus este, fara indoiala, remixul unreleased al lui Genesis pentru "Costant Invasions", o productie pe care nu prea am auzit-o in seturile DJ-ilor foarte cunoscuti, dar care surprinde prin emotie si melodicitate. M-a cucerit!

Puteti asculta mixul in continuare. Speram sa va placa topul nostru trance pentru iarna ce tocmai a luat sfarsit!

Care este piesa voastra preferata din aceasta iarna?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL